Bilall Kasami: Përkulemi para veprave të tyre, nga Skënderbeu, Ismail Qemali dhe Adem Jashari

Shkup, 28 nëntor – Në këtë ditë të madhe përkujtojmë të gjithë ata që nuk kursyen asgjë për flamur e për atdhe. Përkulemi para veprave të tyre, nga Skënderbeu, Ismail Qemali dhe Adem Jashari, duke ruajtur me krenari flamurin që ata na e lanë përjetë.
Ta gëzojmë e ta ruajmë sa të jetë jeta.
Gëzuar Festa e Pavarësisë – Dita e Flamurit tonë