BEXHETI: E rikonfirmuam se Saraji është me ALI AHMETIN dhe KRYEMINISTRIN SHQIPTAR (FOTO)

/

E rikonfirmuam se Saraji është pas Ali Ahmetit dhe pas idesë për kryeministrin e parë Shqiptarë, tha Blerim Bexheti, shef i Shtabit komunal dhe kryetar i Sarajit pas tubimit të sontëm në këtë vend.

“Si shefi i Shtabit komunal, dua të falënderoj të gjithë aktivin politik të BDI-së, Dega-Saraj, për organizmin dhe mikpritjen që i bëmë liderit të shqiptarëve në Saraj z.Ali Ahmetit, kandidatit të parë për kryeministër Shqiptarë z.Naser Zyberit dhe kandidatëve për deputetë, bartësit të listës z.Izet Mexhitit, z.Arben Zyberit dhe znj.Shermine Mahmuti. Ky tubim dëshmon fitoren e rradhës së BDI-së në Saraj. Shumë faleminderit për besimin që keni”, thotë Bexheti.

E rrikonfirmuam se Saraji është pas Ali Ahmetit dhe pas idesë për Kryeministrin e parë Shqiptarë. Si shefi i…

Publiée par Blerim Bexheti sur Dimanche 28 juin 2020