Besa përforcohet me një spanjoll

Kampioni i ri dhe fituesi i Kupës së Kosovës, Besa Famgas nga Peja, e fillon me përforcime.

Klubi pejan është përforcuar me hendbollistin Victor Alonso.

“Fillojmë me përforcime.

Besa Famgas për më shumë sukses në Evropë angazhon lojtarin nga Spanja”, bëhet e ditur nga klubi pejan.

Pejanët synojnë që të përgatiten sa më mirë për garat evropiane përkatësisht EHF Cup.