BDl nis festën në Çair: Tupana e fishekzjarre

BDI ka nisur festën në Çair me tupana e fishekzjarre edhepse rezultatet zyrtare ende nuk kanë dalur në këtë Zonën 1 dhe Zonën 2.

Megjithatë partitë gjithmonë i kanë rezultatet nga terreni para KSHZ-së fal vëzhguesve të tyre që kanë në çdo vendvotim.

BDI me Izet Mexhitin si bartës Liste pret fitore në Zonën 1 ku garon.