BDI në Gllumovë fiton 5 me 1

Ka përfunduar numërimi i votave në disa vendbanime të Sarajit. Në Gllumovë, një nga bastionet e BDI-së në komunën e Sarajit rezultati është 828 vota për BDI-në kundrejt 179 votave për koalicionin ASh-AAA dhe 11 vota LSDM.