Vetëm për dashamirët e klasikës: Toyota e re tashmë është në shitje

Toyota është prodhuesi më i madh i veturave në botë, dhe gjithsesi kishte modele të këndshme në gamën e tij të dizajnit origjinal dhe mbi të gjitha emocional. Tani ata janë kthyer.

Kjo është për shkak të kompanisë Flex, ose nën-markës së saj Renoca, e cila është e specializuar në Toyota retro.

Këto janë përshtatje të modeleve më të reja, por në përputhje me disa breza të vjetër. Renoca ofron modele të bazuara në Toyota historike.

Një nga modifikimet më të suksesshme është Renoca 106.

Ai bazohet në serinë Land Cruiser 100, e cila ishte prodhuar deri në vitin 2007.

Ndërhyrjet përfshijnë shumë detaje, përfshirë brendësinë, ku sediljet marrin tapiceri me aromën e viteve tetëdhjetë.

Ka modele të tjera në ofertë. Pra, pas etiketës së Coast Lines është një furgon retro i bazuar në modelin Hiace.

Ekziston edhe një Euro Box pak më e vogël, si dhe një numër sugjerimesh të tjera.

Çmimi i përpunimit është gjithashtu i njohur. Ato kushtojnë deri në 37,000 dollarë. /Telegrafi/