F.S

Mickoski: Dialog politik për tejkalimin e dallimit për çështje kryesore

Nevojitet dialog  politik për tejkalimin e dallimeve lidhur me proceset kryesore në vend, ndërsa për këtë nevojitet vullnet nga shumica qeveritare, theksoi lideri i VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickoski në takim me eurodeputët nga grupi i Aleancës Progresive të Socialistëve dhe Demokratëve në Parlamentin Evropian, Viktor Boshtinaru, Tanja Fajon dhe Tonioni Picula. 

Deutsche Bank me humbje prej 497 milionë euro në 2017

Deutsche Bank raportoi në fund të kësaj jave humbjen e tretë radhazi vjetore për 2017, duke marrë goditje nga sfidat në tregje, rënia e të ardhurave në bankingun e investimeve si dhe prej ndryshimeve tatimore në SHBA. Rezultati ka gjasa të vendosë presion te planet e kreut ekzekutiv John Cryan, për të riorganizuar bankën më

Donald Lu në zyrën e kryeministrit Rama

Ambasadori i Shteteve të Bashkuara Donald Lu është takuar me kryeministrin Edi Rama në zyrën e këtij të fundit. Diplomati amerikan ka mbërritur rreth orës 10 në selinë e kryeministrisë, ku për 20 minuta bisedoi me kreun e qeverisë shqiptare mbi aktualitetin politik në vend.

Haziri në Bruksel: Perspektiva europiane e Kosovës e pa-alternativë

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri, në cilësinë e anëtarit të bordit të Agjensionit Europian për Zhvillim të Demokracisë Lokale (ALDA), po merr pjesë në takimin e radhës në Bruksel. Temë kyçe e diskutimit të sotëm është bashkëpunimi ndërmjet institucioneve lokale në nivel rajoni, njofton Klan Kosova. “Perspektiva europiane e Kosovës, por edhe e

Feni fillon me punë, njoftoi Bordi i kreditorëve

Feni Industri sh.a. në falimentim nga Kavadari do të fillojë me punë pasi Bordi i kreditorëve solli vendim për arritjen e marrëveshjes për përpunimin e mineralit të nikelit në këtë kombinat me ofruesin e vetëm shoqatën GSOL, për kompensim minimal mujor prej 1.200.000 euro, kumtoi sot Bordi i kreditorëve të Feni Industri sh,a,-në falimentim.