F.S

Ministri Mançevski për vizitë pune në Strasburg

Proceset inkluzive dhe të hapura janë prioriteti ynë strategjik, ku dëgjohet zëri i të gjitha palëve relevante dhe të prekura. Ky është rasti edhe me krijimin e Strategjisë për reforma në administratën publike, e cila është në drejtim të aktiviteteve të cilat shteti i ndërmerr në rrugën drejt integrimit evropian. Në këtë proces janë përfshirë

Bashkim Shehu laureat i çmimit Balkanica

Bashkim Shehu është fitues i çmimit të madh Balkanica i konsideruar si “Nobeli i Ballkanit”. Në ceremoninë e mbajtur dje në Shkup shkrimtari shqiptar është shpallur si më i miri, në një garë ku merrnin pjesë emra të rëndësishëm të letrave ballkanike.