F.S

Metoda natyrale që trajton strijat dhe çarjet e lëkurës në bark dhe kofshë në kushte shtëpie

Shtatzënia, luhatjet drastike të peshës dhe përdorimi i medikamenteve të caktuara që pengojnë pengojnë prodhimin e fibrave të kolagjenit janë përgjegjësit kryesorë për shfaqjen e strijave, duke i dhënë lëkurës një pamje si të grisur, për të cilën shpeshherë femrat ndihen të turpëruara dhe mundohen të ekspozojnë sa më pak atë. Strijat mund të shfaqen

Dashuria…?!

Dashuria është një gjendje kimike e mendjes sonë, e cila është pjesë e gjeneve tona dhe e ndikuar nga edukimi ynë. Ne jemi të prirur për romancë, sepse supozohet të jemi prindër të dashur, që kujdesen për foshnjat e pafuqishme.

Donacion të pajisjes moderne për policinë kufitare të VK Bogorodicë

Ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski, euroambasadori në Maqedoni Samuel Zhbogar dhe përfaqësuesja e Organizatës Ndërkombëtare për Emigrantë Sonja Bozhinovska-Petrushevska, sot në vendkalimin kufitar “Bogorodicë, morën pjesë në prezantimin e pajisjes për vëzhgim, ndjekje dhe sigurim të kufirit të dhuruar nga BE në suaza të projektit “BE për ty”.

Policia e Tetovës do t’i pastrojë sipërfaqet e uzurpuara publike të qarkulluara

Nëpunësit e policisë në Stacionin policor të Tetovës për siguri në trafikun rrugor në koordinim dhe bashkëveprim me më shumë shërbime inspektuese në njëzet ditët e ardhshme do të angazhohen në pastrimin e sipërfaqeve publike qarkulluese në Tetovë nga uzurpues vullnetarë për qëllime tregtare, hotelierike dhe të tjera, informoi zëdhënësi i SPB Tetovë, Marjan Josifovski. 

Normalizohet qarkullimi hekurudhor

Qarkullimi hekurudhor në Maqedoni është normalizuar pasi është paguar pjesa e dytë e pagës së të punësuarve në HM SHA Tansport Shkup, që ishte shkak për bllokimin e qarkullimit hekurudhor për mallra dhe udhëtarë në dy ditë e gjysmë të kaluara.

Të dashuroheni me…vetveten

Dashuria ndaj vetes është hapi i parë për të gjetur një dashuri të re (të madhe) dhe për të jetuar një marrëdhënie të ekuilibruar. Ja disa këshilla “të jetuara” për t’u dashuruar me veten tuaj. Kur flitet për të rënit në dashuri mendohet menjëherë për një tjetër person. Por ndoshta është momenti për të nxjerrë

Shilegov: Duhet të heqim dorë nga disa shprehi nëse dëshirojmë mjedis të shëndetshëm jetësor

Procedura për mjedis të pastër dhe për ajër të pastër nuk është procedurë me shpejtësi të filmit, e as, performancë në rialiti shou. Kjo është punë e ndërlikuar në të cilën të gjithë duhet të përkushtohen, por edhe të heqin dorë nga disa shprehi, nëse duam të kemi mjedis të shëndetshëm jetësor.