Austri, 41 raste të reja me COVID-19

Në 24 orët e fundit, 41 raste të një infeksioni të ri koronavirus janë regjistruar në Austri.

Prej tyre, 15 janë regjistruar në Vjenë, dhe krahina e Austrisë së Epërme gjithashtu ka 11 raste.

Ka gjashtë raste në Austri të Ulët, tre në Carinthia dhe nga dy raste në Burgenland, Salzburg dhe Styria.

Numri i të shtruarve në spital është rritur me dy në 70, nga të cilët 11 janë në kujdesin intensiv.

Që nga shpërthimi i epidemisë në Austri në fund të shkurtit, 17,449 njerëz u sëmurën, dhe 16.282 u shëruan.

Aktualisht ka 379 raste aktive në Austri.