ASH: Uoker kërkon mbështetje për Selën

/

Ish kongresmeni amerikan Xhozef Diaogardi do t’i bashkangjitert fushatës së Aleancës për Shqiptarët dhe Alternativës. Këtë e njoftojnë nga partia e Selës, pas një tubimi të mbajtur në Nju Jork në të cilin ka marrë pjesë edhe Uilliam Uoker.

“Është koha që shqiptarët në Maqedoninë̈ e Veriut të bëjnë̈ ndryshime, siç bëhen ndryshime në mbarë botën demokratike. Më vjen keq që me vite janë gënjyer nga garnitura e tyre në pushtet, e cila pas zgjedhjeve ka harruar premtimet e veta”, ka thënë Uoker në takim me diasporën shqiptare.

/Alsat-M/