ASH-AAA mbledh vetëm 3 mijë simpatizues në Shkup 

Koalicioni ASH-AAA sonte përmbylli fushatën e saj në qendër të Shkupit. Siç mund të shikohet nga numëri i ulseve në shesh ka vetëm 570 ulëse në njërën rrugë nga bina deri tek fundi i rrugës dhe nëse ia shtojmë edhe 570 ulëse në rrugën tjetër i bie 1140 ulëse në të dy anët e rrugës plus edhe 2 mijë simpatizues të themi janë në këmbë i bie afërisht 3 mijë simpatizues që siç përflitet aq është edhe kapaciteti i koaliconin “Tash është Koha” të Selës dhe Gashit.

Vlen të theksohet se në tubimin përmbyllës të ASH-AAA nuk u respektuan rekomandimet e Ministrisë së Shëndetësisë për distancim pasi në këtë tubim shumica nuk mbanin maska mbrojtëse.

Nryshe sonte edhe PDSH-ja e Menduh Thaçit e mbylli në sheshin Ilira në Tetovë që dukej një numër i vogël i simpatizuesve. tetovasot