Artur Zheji, kurrë nuk kam parë emërtim më të keq në emisionin “360 gradë”!

Në TV Ora News(emisioni i gazetarit Artur Zheji,,360 gradë,,)tema bosht:Shqiptari!A ia vlen të jetosh?

Në emisonin ,,360 gradë,,të gazetarit Artur Zheji me titullin kurrnjëherë më të keq dhe (pa)përmbajtje gati-gati si një lloj,.,mesazhi,,(sic!)se ne nuk jemi shqiptar dhe a ia vlen të jetosh…?!

Ç`është kjo Artur Zheji,jeni i përgjumur apo të kris diçka e keqe në lule të ballit.Po si e keni emërtuar emsionin tuaj,,360 gradë,,me titullin më të keq gat-gati me konotacion kundër kombit shqiptar dhe,me tone të një lloji të pesmizimit shekspirian,,Të jesh apo të mos jesh,,(sic!).

Ku je Artur Zheji,ndonëse brendia e emsionit përmbante qasje për historinë dhe kërkimet gjuhësore të shqipes ndër shekuj dhe autorët e huaj dhe në fund për Gjykatën Speciale në Hagë dhe paraqitja e sotme në intervistë e presindetit të Kosovës,Hashim Thaçi,pothuajse vetë emërtimi i këtij emsioni po me këtë emërtim,jep me kuptua më shumë…!

Artur Zheji,nuk gjete emërtim tjetër më të mirë dhe me shije gjuhësore dhe kombëtare,por kapërceve ekranin e TV Ora News dhe more udhë mbrapsht bulevardit të Tiranës!

Artur Zheji,zbritni në tokën shqiptare dhe mos veshni uniformën e qarqeve të huaja shekullore kundër shqiptarizmës dhe kundër Shqipërisë tonë…!

Çikago,korrik të motit 2020