Arlind Ibrahimi ka ndërtuar një Ferizaj të frikshëm

Klubi i volejbollit Ferizaj është në superformë dhe synon titullin e parë në histori të ekzistimit si klub.

Trajneri Arlind Ibrahimi ka bërë një punë të madhe, ka ndërtuar një lojë kompakte dhe e cila po jep frytet e saja. 

Ata janë shumë të gëzuar me fitoren në derbin e madh në kryeqytet, me rezultat 3:2 ndaj Prishtina Volley. Ferizaj fitoi dy pikë e

Prishtina një.  Ibrahimi ka ndërtuar një Ferizaj të frikshëm

“Ndeshje dramatike u zhvillua në Prishtinë nga derbi Prishtina Volley – Ferizaj, ku dramën pas pesë seteve të zhvilluara arrin ta fitoj ekipi nga Ferizaj”, kështu shkruan mes të tjerash në faqen e tyre e Ferizajt.