Apple më në fund shton dy nga karakteristikat më të kërkuara për iPhone

Më në fund, do t’u japë përdoruesve mundësinë që të zgjedhin klientët e tyre të postës elektronike dhe shfletuesit e internetit, si dhe ndalimin e thirrjeve hyrëse nga marrja e masës së plotë të ekranit, transmeton lajmi.net.

Të dyja karakteristikat kanë qenë të larta në listat e dëshirave të përdoruesve për vite. Por ata më në fund do të arrijnë kur iOS 14 lëshohet më këtë vit.

Përveç veçorive të reja, azhurnimi sjell një pamje të re në ekranin fillestar të iPhone, me pajisje që mund të tregojnë kur telefoni është i shkyçur dhe opsioni për të fshehur aplikacionet larg sesa të lëvizni nëpër faqe pa mbarim. /Lajmi.net/