Amerika raportoi më shumë se 56 mijë raste të reja të hënën

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë të paktën 3,361,042 raste të koronavirusit dhe 135.582 vdekje të lidhura me virusin, sipas Universitetit Johns Hopkins.

Të hënën, Amerika raportoi 56.100 raste të reja dhe 377 vdekje, raporton CNN.

Në total përfshihen rastet nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA-ve si dhe raste të riatdhesuara.