Ambasadori italian sërish i bën thirrje politikanëve të bashkëpunojnë për të mirën e qytetarëve

Orlando përsëri u ka bërë thirrje të gjithë politikanëve të ulin tonet dhe të bashkëpunojnë për të mirën e të gjithë qytetarëve.

“Ata janë shembull për popullin. Është koha për të qenë përgjegjës”, ka shkruar ai në Twitter.