Ali Ahmeti dhe kandidati për kryeministër shqiptar Naser Ziberi,nesër me pres konferencë para Kuvendit

Nesër më 12 korrik 2020 (e diel), Kryetari Bashkimit Demokratik për
Integrim, z. Ali Ahmeti dhe kandidati për Kryeministër të parë shqiptar
z. Naser Ziberi, në praninë e kandidatëve   për deputetë nga 6 zonat
zgjedhore, do t’ju drejtohen mediave  para ndërtesës së Kuvendit, me
fillim në ora 11:00.