Aktakuzat ndaj Thaçit, Milo: Veprim dramatik dhe skandaloz

Përplasja BE-SHBA për Kosovën është tema që po diskutohet sonte në Open në Top Channel. Profesori Paskal Milo e quajti një veprim skandaloz, i turpshëm dhe dramatike.

“Për mua ky është një veprim skandaloz, i turpshëm dhe dramatike. Ky qëndrim kishte kohë por u shfaq tani. Mendoj se ky është një lobing i sofistikuar nga qarqe që kanë pasur rezervat e tyre ndaj Kosovës”- tha Milo.

Pra, ju mendoni se është një sulm ndaj Kosovës dhe jo Thaçit?- e pyeti Eni Vasili.

Po. E shikoj si një veprim kundër Kosovës- vijoi Milo.