Aeroplani fluturon jashtëzakonisht ulët mbi plazh dhe frikëson turistët në Portugali

Evropë10 gusht 2020

​Vera italiane, viktimë e COVID-19

Rënia historike në eksportet e verës italiane, në katër muajt e parë të këtij viti, me 4 për qind, është një rekord, e cila nuk është regjistruar në 30 vjetët e fundit.
Deri vitin e kaluar, eksporti i verërave…