6 muaj në çadër prej tërmetit me të vëllanë të paralizuar, historitë e trishta të Ishmit

Në Shqipëri, pasojat e tërmetit të 26 nëntorit vazhdojnë të mbajnë shumë banorë në gjendje të rënduar ekonomike dhe shëndetësore.

Durrësi dhe fshatrat përreth tij janë nga zonat më shumë të dëmtuara.

Korrespondenti Ilirian Agolli, ishte në Ishëm të Durrësit dhe përgatiti materialin në vazhdim./Zeri Amerikes