541 gjoba për mosmbajtjen e maskës

Gjatë 24 orëve të fundit (16/17.10.2020) në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut janë regjistruar 541 gjoba për mosmbajtjen e maskës.

Ministria e Punëve të Brendshme bën apel deri te të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona.