306 pacientë me Covid-19 në SHSKUK , 11 prej tyre të intubuar

Në Shërbimin Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës (QKUK dhe shtatë spitalet e përgjithshme: Prizren, Gjakovë, Pejë, Ferizaj, Gjilan, Mitrovicë dhe Vushtrri) gjatë ditës së sotme janë të spitalizuar 460 pacientë.

Prej tyre, 306 pacientë janë të konfirmuar me Covid-19. Prej këtyre pacientëve, 217 pacientë janë me oksigjenoterapi dhe 11 të intubuar.

Pacientë të konfirmuar me Covid-19:

Klinika Infektive 96 pacientë

Klinika e Pulmologjisë 50 pacientë

Anestezioni/Mjekësia Sportive 21 pacientë

Spitali i Prizrenit 31 pacientë 

Spitali i Gjakovës 33 pacientë

Spitali i Pejës 43 pacientë

Spitali i Ferizajt 13 pacientë

Spitali i Gjilanit 17 pacientë

Spitali i Mitrovicës 2 pacientë

Për 154 pacientë të tjera priten rezultatet.