23 tetori, ditë jopune për gjithë qytetarët

Me rastin e Ditës së Luftës Revolucionare Maqedonase, e premte, 23 tetor, do të jetë ditë jo pune për të gjithë qytetarët, njofton Ministria e Punës dhe Politikës Sociale.

MPPS ua uron festën e 23 tetorit të gjithë qytetarëve të vendit.