Shfaqet sërish një ari në Prizren, pamjet e shfaqin atë duke lëvizur rrugës

Një ari është shfaqur mbrëmë në fshatin Manastiricë të Prizrenit.

Sipas pamjeve të publikuara nga televizioni lokal i Prizrenit, Besa, ariu shihet duke dalur nga një vend malor dhe duke lëvizur rrugës pastaj,

Të tilla raste kur ariu ka zbritur në zona të banuara nuk janë të rralla.

Qytetarët e Prizrenit edhe gjatë vitit të kaluar kanë qenë të shqetësuar nga një ari, i cili kohë pas kohë ka “vizituar” banorët e fshatit Pousko ku edhe u ka bërë dëme të shumta materiale.