Dëbora mbulon juglindjen e vendit

Ndërsa Shkodra dhe Lezha vijojnë të mbetën nën ujë, juglindja e vendit është mbuluar nga dëbora.

Reshjet e borës kanë nisur që  gjatë pasdites të së mërkurës dhe kanë vijuar edhe gjatë mbrëmjes.

Deri më tani nuk ka të dhëna për bllokim të rrugëve, ndërsa në zonën e Dardhës dhe disa akse të tjera, në gatishmëri janë borëpastrueset.