Pas Ardi Veliut, infektohet nga koronavirusi edhe zëvendësdrejtori i policisë Tiranë

Shqipëria22 nëntor 2020

Presidenti Meta nderon Dibrën!

Dibra dhe ne dibranët, të gjallë dhe të vdekur, jemi me fat, pasi në krye të shtetit tonë amë, Shqipërisë, kanë qenë figura, si ç’është edhe Ekselenca e Tij, zoti Ilir Meta, që kanë ditur dhe kanë…