Pas më shumë se 20 orësh, kthehet energjia elektrike në disa lagje të Prishtinës

Në lagjet “Bregu i Diellit” dhe “Mati 1” në Prishtinë ka filluar të kthehet energjia elektrike.

Këtë e bëri të ditur Viktor Buzhala, zëdhënës për media në KEDS.

“Rryma ka filluar të kthehet në ato lagje që ka pasë problem sot, ai është rregulluar”.

“Tani, ne jemi në proces duke i lëshuar linjat për kthim të energjisë elektrike”, ka thënë Buzhala për klankosova.tv.

Në këto lagje të Prishtinës nuk pati rrymë për më shumë se 20 orë.