Deputetët Rekaliu dhe Hyseni në mbështetje të Rudarit në Podujevë

Edhe pak ditë kanë mbetur deri të zgjedhet lokale në Komunën e Podujevës dhe atë të Mitrovicës së Veriut.

Deputetët e LDK-së, nga Podujeva, Fidan Rekaliu dhe Ekrem Hyseni po i ofrojnë mbështetje kandidatit për keyetar Nexhmi Rudari.

“#Vazhdojmë #PërLidhjenBashkë

#MeKryetarinNexhmiRudari11 #LDK11”, ka shkruar Rekaliu në Facebook.

Kujtojmë, se zgjedhjet mbahen me 29 nëntor.