“Publikimi i aktakuzës nga Gjykata e Specializuar në Hagë nuk është praktikë juridike”

“Publikimi i aktakuzës nga Gjykata e Specializuar në Hagë nuk është praktikë juridike, dhe se ka ardh në kohë që e ka ndaluar Presidentin, nga udhëtimi i tij në Amerikë”, tha Hiseni në Kanal10.

Ndryshe dje ka kaluar afati për ngritjen e aktakuzës ndaj presidentit Thaçi dhe kryetarit te PDK-së, Kadri Veselit.