/

KAMPION I PADISKUTUESHËM: Khabib tërhiqet nga UFC me 29 fitore e asnjë humbje

Khabib Nurgamedov pasi ka mposhtur Geathje në raundin e dytë të sporteve luftarake të kombinuara ka thënë se do të tërhiqet nga ky sport, duke e lajmëruar zyrtarisht se është pensionuar.

Ai pasi mori titullin tha se nuk do të luftojë më pa babanë e tij në ring, derisa tha se do të “pensionohet”.

“Kam premtuar se nuk do të vijë këtu të luftojë pa babanë dhe nuk do të vijë më këtu”, ka thënë ai.

Khabib e kishte babin trajner dhe se ai i ka vdekur para disa muajve.

Kështu Khabib e përfundoi karrierën në moshën 32 vjeçare me 29 fitore dhe asnjë humbje. /GazetaExpress/