KEDS njofton për ndalje të rrymës në këto qytete dhe fshatra

Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit

Prishtinë

1.
Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV Ballovci (Kodi: 14000008) prej orës 09:00 – 12:00.

Vendet: Surkishi, Lladofci, Sfeçël, Dumoshi, Shajkovci, Surdulli, Herticë, Drazhnje, Rakenica dhe Turuqica.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse.

2.

Në NS 220/35/10 kV Podujeva do të ndërpritet:

Dalja 10kV FAN Zahir Pajaziti (Kodi: 14000014) prej orës 13:00-16:00.

Vendet: FAN Zahir Pajaziti, Letanc, Te Rexha, Smajlovit, Bajçinë , Kërpimeh,

Rep, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylevicë, Breze, Tërnavicë, Murgull, Zakut Metehi dhe Dobërdol.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse.

Ferizaj

1.

Në NS 110/6 kV Hani i Elezit do të ndërpritet:
Dalja 10kV Glloboqica (kodi: 42000002) nga ora 09:00 -12:00 dhe 13:00-17:00.

Vendet: Glloboçica, Rezhacë, Gorancë, Hunel, Meliqtë, Bravët, Lagjja Kollomoqe, Fabrika e Suxhukut, Seqishtë, Krivenikë, Gurëthyesit Guri i Bekuar dhe AKRO.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse.

Gjilan
1.

Në NS 110/10 kV Kamenica do të ndërpritet:

Dalja 10kV Industriali (kodi: 62000015) nga ora 10:00 -14:00.

Vendet: Muharremi Petroll, Birraria Hugos, Seperacioni Ardhmëria Topanicë, Ujësjellësi Topanicë, Lindi Petrol, Fabrika e Bllokave, Seperacioni Tali, Dogana, Borovc, Landi, Fama Petroll, Shp Arbnori.

Arsyeja: Zhvendosja e ndarësit ajror dhe vendosja e një shtylle 10 kV, degëzimi i Hugosit.

2.

Në NS 35/10 kV Lladovë do të ndërpritet:

Dalja 10kV Pasjani (Kodi: 61066013) prej orës 09:00 – 12:00 dhe 13:00-16:00.

Vendet: Fsh:Llashticë,Pasjan,Burincë, Muçibabë.

Arsyeja: Pastrimi i linjave shpërndarëse.

Prizren

1.

Në NS 110/10 kV Theranda do të ndërpitet:

Dalja 10kV Studençani (Kodi: 32000018) prej orës 11:00 -13:00.

Vendet: Studençan, Dobërdelan, Samadraxhë, Motel Ilyria, Gurëthyesi ENISI, Celi AG, Sejdi Binaku, Flori Kopshtari, Fabrika e Plastikës Gani Sallauka. Pompat e ujit për Studençan, Dobërdelan dhe Samadraxhë.

Arsyeja: Aktivizimi i kthinës së re në NS 100/35/10 Theranda dhe shkarkimi daljes 10 kV Studençani.

Punime në projekte investive

15.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 5 do të ndërprite:

Dalja 10kV j25 Xhamia e Llapit I (13000013) prej orës 09:00-21:00.

Vendet: Xhamia e Llapit I, Lidhja e Dytë e Prizrenit, Sh.F. Emin Duraku, Spitali i Mushkërive I, Bardh Humolli- N.N.P. B&F Shpk, Hashim Deshishku-Deshishku Constraction.

Arsyeja: Zëvendësimi i kthinave ekzistuese me kthina të reja në projektet investive të KEDS-it.

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Skenderaj do të ndërpritet:

Dalja 10kV Likovci (Kodi: 74000001) prej orës 10:00 -16:00.

Vendet: Kryshefc, Morinë, Makërmal, Polluzhë, Shtuticë, Likofc i Ri, Rezallë,Tushil, Rezallë e Re, Likofci, Obri e Ulët, Murgë, Plluzhinë dhe Ticë.

Arsyeja: Ndërrimi i transformotorit dhe i ndarësit, si dhe shtririja e përçuesit.

Punime në projekte investive

17.08.2020

Mitrovicë

1.

Në NS 110/10kV Mitrovica 2 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Shala (Kodi: 70000101) prej orës 12:00 deri -13:00.

Vendet: Reka, Tuneli i Parë, Kutllovc, Mazhiq, Rashan, Tërsten, Bare, Bajgora;, Vidishiq, Kovaçicë, Kaqanoll, Rahova, Boletini, Zhazhëa Vllaha, Zijaqa, Maxhera, Melenica, Dedia, Zabërxhë, Selaci .

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

Punime nga pala e tretë

15.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 3 do të ndërpritet:

Dalja 10kV Nr.31 Mark Isaku (kod: 12000022) prej orës 12:00 -12:05 dhe 15:55-16:00.

Vendet: Bahollët dhe Tophane, Meto Bajraktari,Bicurri,Art konstruksion,”BH-Home” Shpk Mentor Pllana-Dardania.

2.

NS10/0.4kV Mark Isaku (Kodi: 12000022098) prej orës 12:00 -16:00.

Vendet: Rr.Mark Isaku nj; pjes; dhe Rr.e UÇK-së një pjesë.

Arsyeja: Ndërrimi i panelit 0.4 kV (i ri) brenda TS(ekz) Sn=1000 kVA.”Mark Isaku.”

Ferizaj

1.

Në NS 35/10kV Ferizaj I do të ndërprehet:

NS 10/0.4kVMusli Ramadani(Kodi: 40040004200) prej ores 10:00-13:00

Vendet: Rr.Beteja e Koshares.nje pje e rr. 12 Qershori dhe nje pjese e Rr.Enver Topalli.

Arsyeja: Energjizimi i kthinës hyrëse dhe dalëse.

Punime nga pala e tretë

16.08.2020

Prishtinë

1.

Në NS 110/10kV Prishtina 7 do të ndërpritet:

Dalja 10kV J30 Grand Store (kod: 19000030) prej orës 10:00 -15:00 .

Vendet: Grand Store, Fjolla-Kavaja, ‘Çagllavica 1, Bajram Krasniqi L. Janina, Lagjja Marigona 1, Servisi i Gorenjes, Grand Store (Te Hysi), Lagjja Qëndresa 1, Lagjja Qëndresa 2, Trimi AL PVC te Grand Store, Lagjja NICI-Veternik, Lagjja Katër Dardhat prapa Nicit, Afër servisit Gorenje-bashkëinvestim Janina 2, Konsumatorët e lagjes Veternik: Naim Berisha, Naser Kelmendi-Nici Holding, AL TRADE SH.P.K-TS 3, AL TRADE SH.P.K-TS 4.

Arsyeja: Realizimi i lidhseve kabllovike për energjizimin e TS të ri.

Ngjarja paraprake

Pandemia i prish punë Asanit

Ngjarja e ardhëshme

Shqipëria në krah të SHBA-ve për Rrjet të pastër

të fundit nga Kosovë