Kryeministër Avdullah Hoti në gjueti politike për kapjen e bordeve të ndërmarrjeve publike

“Ku veprim i fundit, nën bekimin e LDK-së, dhe firmën e autorësisë së kryeministrit Hoti, është një fakt që tregon se si ka rënë Qeveria Hoti tërësisht nën ndikimin e ish koalicionit PAN-AAK-NISMA dhe PDK-së në opozitë formale, për çka po jua bënë argatin duke shtrirë ndikimin nëpër borde sipas interesit dhe preferencave që do të dirigjohen nga nëntoka kriminale e që kontrollon këto parti politike. Të gjitha këto i takojnë lojërave politike të të gjitha subjekteve, ku secila që merr mandatin nga zgjedhjet, vrapojnë për tu zhytur me kokë në baltë, hygjym nga bordet për t’i shkarkuar dhe për të siguruar vendet militanteve partiak, pa marrë parasysh se dikën e lëndojnë, sepse të gjithë kanë krijuar familje, dhe çka do thotë të mbetesh pa punë. Asnjë kryeministër këtë nuk e bënë deri më tani për shtetin e Kosovës, sepse interesin e ka futur në mendjen e budallenjve, për militantet partiak dhe prandaj kemi ardhur deri këtu. si kryeministrat,ministrat liderët politike etj, interesin e shtetit po e shfrytëzojnë për interesat personale ,dhe përvetësime të pista ekonomike,deri te korrupsioni.”  

“Ku veprim i fundit, nën bekimin e LDK-së, dhe firmën e autorësisë së kryeministrit Hoti, është një fakt që tregon se si ka rënë Qeveria Hoti tërësisht nën ndikimin e ish koalicionit PAN-AAK-NISMA dhe PDK-së në opozitë formale, për çka po jua bënë argatin duke shtrirë ndikimin nëpër borde sipas interesit dhe preferencave që do të dirigjohen nga nëntoka kriminale e që kontrollon këto parti politike. Të gjitha këto i takojnë lojërave politike të të gjitha subjekteve, ku secila që merr mandatin nga zgjedhjet, vrapojnë për tu zhytur me kokë në baltë, hygjym nga bordet për t’i shkarkuar dhe për të siguruar vendet militanteve partiak, pa marrë parasysh se dikën e lëndojnë, sepse të gjithë kanë krijuar familje, dhe çka do thotë të mbetesh pa punë. Asnjë kryeministër këtë nuk e bënë deri më tani për shtetin e Kosovës, sepse interesin e ka futur në mendjen e budallenjve, për militantet partiak dhe prandaj kemi ardhur deri këtu. si kryeministrat,ministrat liderët politike etj, interesin e shtetit po e shfrytëzojnë për interesat personale ,dhe përvetësime të pista ekonomike,deri te korrupsioni.” 

-Është bërë shumë shqetësues fakti, aq edhe lojë qesharake, që koalicioni qeverisës LDK-AAK- NISMA morri vendim të ri për të atakuar bordet, anëtarët dhe drejtuesit e të cilave u emëruan gjatë mandatit të Qeverisë Kurti, pasi ato ishin pastruara nga militantët partiak të ish koalicionit PAN që për një kohë të gjatë zhvatën dhe shkatërruar shumicën e ndërmarrjeve publike. Me këtë veprim që ekzekutivi morri së fundi, me të drejtë shtrohet pyetja se a po mbetet zotimi për emërime profesionale dhe depolitizim të bordeve vetëm një farsë e partive politike, sidomos e LDK-së, pasi që edhe ndryshimet e para dhe shkarkimet e bordeve të emëruara nga PAN-i ndodhën pikërisht gjatë bashkëqeverisjes me VV-në. Ky veprim i fundit, nën bekimin e LDK-së, dhe firmën e autorësisë së kryeministrit Hoti, është një fakt që tregon se si ka rënë Qeveria Hoti tërësisht nën ndikimin e ish koalicionit PAN- AAK-NISMA dhe PDK-së në opozitë formale, për çka po jua bënë argatin duke shtrirë ndikimin nëpër borde sipas interesit dhe preferencave që do të dirigjohen nga nëntoka kriminale e që kontrollon këto parti politike. Të gjitha këto i takojnë lojërave politike të të gjitha subjekteve, ku secila që merr mandatin nga zgjedhjet, vrapojnë për tu zhytur me kokë në baltë, hygjym nga bordet për t’i shkarkuar dhe për të siguruar vendet militanteve partiak, pa marrë parasysh se dikën e lëndojnë, sepse të gjithë kanë krijuar familje, dhe çka do thotë të mbetesh pa punë. Asnjë kryeministër këtë nuk e bënë deri më tani për shtetin e Kosovës, sepse interesin e ka futur në mendjen e budallenjve, për militantet partiak dhe prandaj kemi ardhur deri këtu. si kryeministrat,ministrat liderët politike etj, interesin e shtetit po e shfrytëzojnë për interesat personale ,dhe përvetësime të pista ekonomike,deri te korrupsioni.” 

Ngjarja paraprake

Ademi: Mbisundon mendimi pozitiv që viti shkollor të fillojë me prani fizike

Ngjarja e ardhëshme

Nuk i besojnë Qeverisë, familjarët e të zhdukurve kërkojnë të jenë pjesë e dialogut me Serbinë

të fundit nga Opinione