Reagim Bozhidar Spasiqit, ish pjesëtar i sigurimit shtetëror Serb, këta janë kriminelët që kanë qenë pjesë e krimeve të kryera në Kosovë

Regjimi, kriminel, barbar, shovinist, gjenocidial i kryekriminelit serb Sllobodan Millosheviq, ka kryer masakra dhe ka bërë, spatrim etnik në Kosovë.

Vrasjet e shumta dhe të kidnapuarit, gjatë luftës së fundit në Kosovë, nga Ushtria, policia dhe paramilitarët serb, ndaj civilëve të pa armatosur shqiptar….!

Në këtë luftë u dëbuan 800,000 shqiptarë nga territoret e tyre, u vranë 15,000 persona, nga të cilët 2,400 luftëtar të UÇK-së e të tjerët qytetarë të thjeshtë. Mbi 10.000 gra të dhunuara dhe gjatë luftës, janë kidnapuar rreth 5,000 njerëz, fati i shumicës prej tyre është zbardhur deri në vitin 2007, por i madh ka mbetur numri i rasteve të pasqaruara!….

Kriminelët të cilët, kanë qenë pjesë e krimeve të kryera në Kosovë:

 Slobodan Milošević

 Momir Bulatović

 Dragoljub Ojdanić

 Svetozar Marjanović

 Nebojša Pavković

 Vlastimir Đorđević[27]

 Vladimir Lazarević[28]

 Radovan Lazarević[29]

 Božidar Delić[30]

 Radoslav Mitrović[28]

 Milorad Nisavić[28]

 Ramiz Popović[28]

 Franko Simatović

 Milorad Ulemek

 Ljubinko Đurković[31]

 Goran Radosavljević

 Sreten Lukić

Ushtria Çlirimtare e Kosovës:

Ka mbrojtur, pragun e shtëpisë.

Ka mbrojtur, civilët e pa armatosur.

Ka ndaluar, së bashku me Aleancën Nato, spastrimin etnik të shqiptarëve, nga trojet e tyre.

Ushtria Çlirimtare e Kosovës, është e dëshmuar edhe para faktorit ndërkombëtar, se ka bërë luftë të drejtë dhe të pastër Çlirimtare.

Ngjarja paraprake

MJEKU PANOVSKI: Po rri në plazh në Ohër- përveç kamerierëve, askush nuk mban maskë

Ngjarja e ardhëshme

Andoni: 5 qershori dhe 30 korriku për interes të kryetarëve, duhet ligj për demokratizimin e partive

të fundit nga Opinione