Policia ndërprenë ahengun në shkollën “Gjin Gazulli” në Prishtinë

Policia sonte ka ndërprenë një festë në shkollën “Gjin Gazulli” në Prishtinë.

Kjo festë ishte surprizë dhe ishte organizuar për drejtoreshën e kësaj shkolle e cila ka dalë në pension dhe e ka ditëlindjen sot.

Stafi i kësaj shkolle ishte mbledhur duke mos respektuar vendimin e qeverisë për të iu shmangur tubimeve.

Pjesëmarrësit i janë bindur urdhrit të policisë dhe janë larguar menjëherë.
 

Ngjarja paraprake

Bojan ka një këshillë për Barcelonën: Ter Stegen duhet të jetë prioriteti

Ngjarja e ardhëshme

Turqia raporton 215 mijë persona të shëruar nga koronavirusi

të fundit nga Kosovë