Kapet me drogë një i burgosur në burgun e Shtipit

Me 24.07.2020 në ora 23.45 në SPB Shtip, nga burgu i Shtipit është lajmëruar se gjatë kontrollit të një të dënuari P.T.(40) nga Shën Nikolla, zyrtarët policor i kanë gjetur drogë.

Zyrtarët policor kanë dal në vendngjarje dhe drogën e kanë konfiskuar për procedurë të mëtutjeshme. Pas dokumentimit të plotë të rastit kundër P.T. do të ngritet padi adekuate penale.

[adrotate banner=”12″]