Ramush, ik nga koalicioni, të pabesëve mos u zë besë

Ramush sa te duesh mundë te idhnohësh në kryeministrin A.Hoti i cili sot ta leshoi mjekrren ne dy gjera pa te pyet fare:nuk ta përfilli ministrin Selim Selimin,dhe nuk te njoftoi fare së për koordinator ne dialog e caktoi mistrecin Skender Hyseni.

Ramush qe te dy këto veprime Hoti nuk i ka bërë më kokën e vetë,prapa kësaj qendrojnë dy pshtjellaqet me te medhënjë te skenës politike në Kosovës Hashim Thaçi dhe Isa Mustafa. Ramush dije se midis Thaçit dhe Mustafës kanë filluar lojrat e pista në skenën politike anipse u etiketua nga Gjykata Speciale por ky nuk ka gajle,manipulimet,dredhimet i ka në gjak.E krejtë kjo sillët rreth postit të presidentit të Republikës.

Mos u mashto,siç të mashtruan heren e pare për demarkacionin me Malin e ZI duke te shtier në lojë gjoja për postin e presidentit pas doreheqjës së Thaçit qe se ka large. Ramush mos krijo ilizuione për postin e presidentit.Lojrat për postin e presidentit kanë filluar shumë më heret midis Thaçit dhe Mustafës qe pas zgjedhjeve te 6 tetorit te vitit te kaluar posti i presidentit ka hye në lojë midis Thaçit dheMustafës.Të kujtohet forte mire kur për tu arrijt një mareveshje midis LVV dhe LDK Isa Mustafa padrjtesisht e nxori në lojë postin e presidentit.Për këtë ishte marr vesh me THaçin,sepse Thaçi ia ka borgj këtë postë Mustafës e jo ty,sepse Mustafa e tradhetoi LDK për ta bërë THaçin president.

Ramush nese i ke veç dy kokrra mend në kokë duhesh te marrish vesh,apo tashti veç e ke kuptuar se ke hy ne një koalicion të pakicës pa kurrfarë autoriteti.Nuk e di se çafrë tu deshtë kjo.

 

Ramush nese vertetë mendonë dhe vepron me mendjën tende ti patjetër qysh tash duhesh te terhiqes nga ky koalicion,nuk ke se çka kërkon më aty.Në këtë koalicion te pakices gjërat veç kanë nisë me e marrë teposhtzën.A ka gjë me te keqe kur kryeministri e delegon njeriun e Thaçit Skender Hysenin,nje njeri i deshjtuar kudo edhe në ldk dhe elektorat qe as lagja e vetë nuk e votoi për deputet,pa te pyet ty fare.

 

Ramush e ke shansin te ua lesh ngile pshtjelluesve te skenës pollitiek Thaçit dhe Mustafes,dil nga koalicioni se aty nuk ke vend.

Ramush nese qe tani largohësh nga ky koalicion i brisht qe nuk mund te sjell kurrfarë vendimesh te medha ti do te fitosh shumë,do te fitoshë më shumë vota ne zgjedhje do ti ndihmojsh partisë Tande.

Ramush dilë nga ky koalicion dhe mos e lejo vehten qe PDK dhe LDK te te qesin gjithëmonë pas guxhës në lojrat e tyre. Ramush nese vepron kështu do te këshë sukses duke e quar vendin ne zgjedhje te reja ku nga aty do te marrish me shum kokrra nga elektorati.Më këtë do te ndihmosh partis sate e jot e rrish si patericë për ti ndihmuar partit tjera.