Përse Edoni e falënderon Mimoza Shkodrën?

Ish trajneri i klubit të volejbollit Kastrioti nga Ferizaj, Edon Ibrahimi, pas zhgënjimi që pati në dy ditët e fundit, sot pothuajse fluturon nga gëzimi. 

Ai ka falënderuar edhe nënkryetaren e Federatës së Volejbollit të Kosovës, Mimoza Shkodra, e cila është profesoreshë në AAB.  

“Mission completed. Nga sot master i edukimit fizik.

Si fillim faleminderit familjes dhe gjithë atyre që ishin pran më meje në kohë të mira dhe të vështira një faleminderim i veçantë për anëtarët e komisionit si dhe një falëminderim edhe më i veçantë për mentorja Mimoza Shkodra faleminderit për gjithçka”, ka shkruar Ibrahimi në profilin e tij në facebook. Ai tani është trajner i ri i klubit më të ri në Kosovë, Fer Volley.