Meta: Hapja 100% e listave zgjedhore akt historik, Këshilli të punojë me ndërkombëtarët

Presidenti Meta e ka cilësuar si akt historik pranimin e liderit të PD-së për hapjen e plotë të listave zgjedhore. Me ane te nje statusi ne rrjetin social, Meta i ben thirrje keshillit politik qe te punojne me nderkombetaret per nje konkretizim efikas.

Pranimi publik nga lideri i Opozitës së Bashkuar, z.Lulzim Basha për HAPJEN E LISTAVE 100% është AKT HISTORIK dhe SHËRBIM I ÇMUAR për demokracinë dhe rikthimin e parlamentarizmit të vërtetë.

Është respekt dhe detyrim ndaj qytetarëve shqiptarë.

Tani Këshilli Politik të punojë natë e ditë me ekspertët ndërkombëtarë për konkretizimin më efikas.