Infektohet me Covid-19, mësuesja e gjimnazit

Shqipëria24 korrik 2020

Thellohet skandali/ Si i mori Shkëlzen Berisha 1.8 mln euro kredi me të ardhura minimale?

Shkëlzen Berisha, djali i ish-kryeministrit Sali Berisha, me një kredi të dyshimtë dhe plot pikëpyetje, ka blerë disa prona me vlerë 1.8 milionë euro në Vorë. Pasuria e paluajtshme ndodhet në Marqinet, një zonë…