Gjykata Administrative sot shqyrton ankesat e VMRO-së

Gjykata Administrative sot në seancë publike duhet t’i shqyrtojë paditë e shtruara nga VMRO-DPMNE-ja dhe Koalicioni Ripërtëritja e Maqedonisë për zgjedhjet parlamentare të mbajtura më 15 korrik.

Ditëve të kaluara Gjykata Kushtetuese, i refuzoi të gjitha 176 paditë e shtruara nga E Majta, Aleanca për Shqiptarët – Alternativa dhe MORO – Partia Punëtore.

[adrotate banner=”12″]