UNDP dorëzon në IKSHPK komplete testimi për COVID 19

UNDP dorëzon në IKSHPK komplete testimi për COVID 19 të financuara nga qeveritë e Luksemburgut dhe Austrisë

Në këtë ngjarje marrin pjesë: z. Armend Zemaj, Ministër i Shëndetësisë; Znj. Valbona Bogujevci, Ndihmëse e Përfaqësueses së Përhershme në UNDP; z. Christoph Weidinger, Ambasador i Austrisë në Kosovë; z. Gunther Zimmer, Udhëheqës i Bashkëpunimit Austriak për Zhvillim-Zyra në Kosovë dhe zyrtarë të MSh e IKSHPK-së.