Kovid 19 RMV/ 3 të vdekur dhe 123 raste të reja.Shërohen 74 pacientë

Nga Ministria e shëndetësisë kanë njoftuar se në 24 orët e fundit janë realizuar 1312 testime ndërsa janë regjistruar 123 raste të reja me KOVID-19. Në Shkup-54, Kumanovë-5, Dibër-4, Shtip-18, Prilep-1, Tetovë-5, Strugë-6, Manastir-2, Ohër-3, Gostivar-16, Krushevë-1, Demir Hisar-1, Sveti Nikolë-2, Kërçovë-4, Resen-1.
Instituti i Shëndetit Publik regjistron 74 pacientë të shëruar nga: Shkupi-23, Dibër-1, Shtip-2, Prilep-6, Tetovë-15, Manastir-7, Gostivar-6, Koçani-2, Probistip-2, Kërçovë-5, Resen-5.
3 persona vdiqën, një pacient nga Shkupi dhe një nga Debar dhe Strumica.
Dy pacientë të moshës 55 dhe 61 vjeç vdiqën në Klinikën për Sëmundje Infektive dhe Gjendje Febrile. Një pacient 67 vjeçar vdiq në Strumicë.

[adrotate banner=”12″]