FIZHT do t’i shpallë rezultatet e thirrjes për grante për ballafaqim me pasojat nga Kovid-19

Shkup, 23 korrik 2020 (MEDIAL) – Fondi për Inovacion dhe Zhvillim Teknologjik (FIZHT) sot do t’i prezantojë rezultatet e para të thirrjes publike për bashkëfinancim të granteve për zhvillim teknologjik në tejkalimin e pasojave nga Kovid-19.

Thirrja publike aplikohet me qëllim të sigurohet mbështetje financiare për zhvillimin teknologjik të ndërmarrjeve dhe institucioneve private shëndetësore për ballafaqim më të lehtë me pasojat ekonomike të shkaktuara nga pandeMEDIAL aktuale. fab/