Dreshaj: I lumtur që filluan punimet, për ndërtimin e burimit të Vrellës

Zv.Ministri I Punës dhe Mirqenies Sociale, Besart Dreshaj përmes një postimi të tij ne facebook ,është shprehur i lumtur që kanë filluar punimet për ndërtimin e burimit të Vrellës .

Ai ka thëne që pjesë e këtij projekti do të jenë, ura e këmbësorëve tek Burimi i Vrellës, qendra për zhvillim të turizmit, amfiteatri i jashtëm, shtigjet për biçikleta dhe ecje rekreative sportive, shenjëzimi turistik përfshirë promovimin dhe produkteve nga bizneset lokale dhe përfituesit e granteve zhvillimore,transmeton “Bota sot”.

Postimi i plotë:

Jam jashtëzakonisht i lumtur që filluan punimet për ndertimin e burimit të Vrellës

Ndërtimi i Burimit të Vrellës, nuk është thjesht një premtim elektoral i mbajtur, por një investim i domosdoshëm për Vrellën dhe komunën e Istogut.

Pjesë e këtij projekti do të jenë, ura e këmbësorëve tek Burimi i Vrellës, qendra për zhvillim të turizmit, amfiteatri i jashtëm, shtigjet për biçikleta dhe ecje rekreative sportive, shenjëzimi turistik përfshirë promovimin dhe produkteve nga bizneset lokale dhe përfituesit e granteve zhvillimore. Me këtë projekt jam krenar unë dhe janë krenar qytetarët e Vrellës dhe të komunës së Istogut.

Urime qytetarë të dashur!

Faleminderit Kryetarit Rugova, për punën dhe përkushtimin e dhënë për realizimin e ketij projekti!

Jam jashtëzakonisht i lumtur që filluan punimet për ndertimin e burimit të Vrellës Ndërtimi i Burimit të…

Posted by Besart Dreshaj on E enjte, 23 korrik 2020