Spotify ka njoftuar zyrtarisht fillimin e podcast-ave të videos

Në celular, videot shfaqen në ekranin kryesor dhe zëvendësojnë veprën artistike të albumit, ndërsa në desktop shfaqet në këndin e poshtëm të majtë ose si një video më e madhe në ushqimin Spotify të podcast-it specifik, transmeton lajmi.net.

Spotify thotë gjithashtu se nëse kaloni midis aplikacioneve ose mbyllni pajisjen gjatë një episodi, audio e podcast-it do të vazhdojë të luajë. Përdoruesit do të jenë në gjendje të hapin videon kur të duan, ose të vazhdojnë me vetëm tingullin.

Michelle Obama gjithashtu njoftoi një podcast në aplikacionin e transmetimit të muzikës, i cili do të jetë “një vend për të eksploruar tema kuptimplote së bashku dhe për të renditur nëpër aq shumë pyetje që ne të gjithë po përpiqemi t’i përgjigjemi në jetën tonë”, sipas Obamës.

Spotify tashmë lejon artistët të krijojnë video krahas këngëve të tyre, të cilat luajnë në të njëjtën mënyrë. Kohët e fundit, Spotify lançoi edhe Duo, një anëtarësi premium e bërë për çifte. /Lajmi.net/