Merko: Në proces është përpunim i filterit të tretë për pastrimin e ujit të pijshëm në fsh. Podgorcë

Kryetari i komunës së Strugës, Ramiz Merko njpfton se  përpunim i filterit të tretë për pastrimin e ujit të pijshëm në fsh. Podgorcë është në  proces e sipër.

Në afat të shkurter kohor filteri do jete pergatitur dhe vendosur, me te cilet do zgjidhet problemi i furnizimit me uje per popullaten.”- thotë Merko

 

Ne proces eshte perpunim i filterit te trete per pastrimin e ujit te pijshem ne fsh. Podgorce.Ne afat te shkurter kohor…

Publiée par Ramiz Merko – Faqja Zyrtare sur Mercredi 22 juillet 2020

[adrotate banner=”12″]