Loja turke: Me Dardaninë kundër Evropës e SHBA-ve

Pasi e shndërroi Shën Sofinë e Konstantinopojes ne xhami, në marrëveshje me Rusinë e Putinit, duke u armiqësuar me tërë botën e qytetëruar, Turqia e Erdoganit e urdhëroi Naim Ternaven e Bashkësisë Islame, të nis ndërtimin e xhamisë në Prishtinë.

Turqia po na armiqëson me Evropën , ndërsa trokasim në dyert e saj që të bëhemi pjesë e familjes euroatlantike.

Turqit po e luajnë kartën politike me Dardaninë kundër Bashkimit Evropianë dhe kundër SJHBA-ve. Ne jemi bërë plaçkë turke.

Ternava me kompani kane fitime te mëdha nga ky projekt, madje janë të detyruar ta ndërtojnë, sepse kanë marr obligime, mirëpo kombi ynë ka humbje të tmerrshme.