Kumtesë e VMRO-DPMNE-së për borxhin

Shkup, 22 korrik 2020

LSDM për vetëm tre vjet, arriti ta fusë shtetin në borxh për gati një miliardë euro dhe borxhi u rrit mbi 5 miliardë euro

Maqedonia, me Zaevin në krye, është shpallur për regjim hibrid.

Krimi është bërë i çdoditshëm, në vend që të shikojmë investimet që po bëhen, ne po shohim si mbahen çanta me miliona të zhvatura.

Prokurorët prisnin që Zaev të vendoste, ndërsa gjykatësit Zaev të gjykojë.

Maqedonia me LSDM-në mori vetëm një regjim hibrid. Krimi dhe korrupsioni në çdo nivel.

Kemi dëgjuar se si vëllai i Zaevit jepte udhëzime për djegien e automjeteve, ndërsa kushëriri i tij aprovime kush mund të drejtonte një biznes.

Maqedonia  në krye me Zaevin vetëm ka humbur në tre vitet e kaluara.

Maqedonia nuk duhet të vazhdojë të humbasë.

Qendra e lomunikimit e VMRO-DPMNE-së

_____________________________________________________________________________________

MEDIAL këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre.