KEDS punon në rrjet, do të ketë ndërprerje të detyrueshme të rrymës

Arsyeja: Punime të domosdoshme për sigurinë e sistemit.

Njoftime nga KEDS për punimet në rrjet

23.07.2020

Gjakova

1.

TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Ponosheci (Kodi: 80080006) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Babaj Bokës, Dallashaj, Devë, Duzhnjë, Gusk, Jahoc, Korenicë, Madanaj, Mejë, Morinë, Nec, Orize, Ponoshec, Popoc, Ramoc, Rracaj, Rrypaj, Sheremet, Shishman dhe Smolicë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve.

Peja

1.

TS 110/35/10 kV Peja 1 do te ndërprehet:

Dalja 10kV Radavci (kodi: 50000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Novosella, Radavci, Brestoviku, Dogna, Jabllanica e Madhe dhe HEC-Radavci.

Arsyeja: Pastrimi i rrjetit, ndërrimi i shtyllave dhe izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Vërejtje: Nga kjo dalje furnizohet BRE HC Radavci.

2.

Nga TS 110/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Gremniku (Kodi: 52000011) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Gremniku, Dollci, Qupeva, Vlljaku, Dushi, Sferka, Perqeva, Rastoka, Kpuzi dhe Qeskova.

Arsyeja: Pastrimi i rrjeti, ndërrimi i shtyllave, izolatorëve dhe përforcimi i rrjetit.

Prizreni

1.

TS 35/10 kV Sharr Dragash do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Restelica (Kodi: 30036002) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Lubovishte, Kukjan, Vranishtë, Restelica, Mlikë, Glloboqicë, Krushevë, Zlipotok dhe Orqushë.

Arsyeja: Përforcimi apo ndërrimi shtyllave të dëmtuara të tensionit të mesëm dhe përforcimi i përçuesve.

2.

TS 35/10 kV Pirana do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Komuna Mamush (Kodi: 30034005) prej orës 09:00 deri në ora 12:00

Vendet: Mamusha, Rizam Mulliri, Riza Holding, Serbica e Ulët I, Serbica e Ulët II, Lagjja Medvec dhe Pompat e Ujit.

Arsyeja: Ndërrimi i dy shtyllave.

Mitrovica

1.

TS 110/10(20) kV Skenderaj do të ndërprehet:

Dalja 10kV Qirezi (kodi: 74000004) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Krushefc, Polac, Dashefcë, Baks, Qirez, Prellofcë, Krasaliq, Kozhicë, Krasmirofcë, Likoshan, Gradicë dhe Godancë.

Arsyeja: Ndërrimi i izolatorëve, tërheqja e përçuesve dhe ndërrimi i shtyllës 12m në Polac.

Gjilani

1.

TS 35/10 kV Artanë do të ndërprehet:

Dalja 10kV Slivovë (kodi: 60024003) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Bostoni, Turiqevci, Vllasali, Izvori, Koznica, Svarqaku, Prekoci, Manishinca, Zebinca, Vuqaku, Llabjani, Llajshevci, Dragovci, Kukavica dhe Gulmivoda.

Arsyeja: Ndërrimi i shtyllave të tensionit të mesëm, izolatorëve dhe shtrëngimi i përçuesve.

23.07.2020

Punime në projekte investive

Prishtinë

1.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi (një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

24.07.2020

Prishtina

1.

TS 220/35/10(20)kV Podujeva nga dalja 10kV Podujeva 1 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Blakqorët (Kodi: 14000001005 ) nga ora 10:00 – 16:00.

Vendet: rr.Skëndrbeu te Blakqorët.

Arsyeja: Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 10 Prishtina.

2.

NS TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.37 Stabiliment shpërndarës, Bregu i Diellit (Kodi: 11000016) prej orës 09:00-09:05 dhe prej orës 20:55-21:00

Vendet: BreguiI Diellit Zona Lindje, rr. Vëllezërit Gërvalla, rr.Ahmet Haxhia, rr. Holger Petersen dhe Ernest Koliqi.

Arsyeja: Ndërrimi i Transformatorit 630kVA dhe Vendosja e RMU 2+1.

3.

TS TS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Fakulteti Elektroteknik (Kodi: 11000016094) nga ora 09:00 – 21:00.

Vendet: rr.Fehmi Limani dhe Fakulteti elektroteknik.

Arsyeja: Ndërrimi i Transformatorit 630kVA dhe Vendosja e RMU 2+1.

4.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti (Obiliq) (Kodi: 15019001) prej orës 11:00-11:30 dhe prej orës 15:00-15:30

Vendet: Mazgit te Tyrbja, Prestreshët, Boshnjakët, Klinakët, Ujësjellësi, Berishët dhe Fakulteti i Gazetarisë.

Arsyeja: Montimi i konzollave të tensionit të mesëm.

5.

Nga TS 35/10kV Mazgiti do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Qyteti -Mazgiti (Kodi: 15019001004;15019001005) prej orës 11:00 deri në ora 15:30

Vendet: Mazgit te Tyrbja dhe Xhamia.

Arsyeja: Montimi i konzollave të tensionit të mesëm.

6.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Nr.8 Stacioni Policor (Kodi: 12000003) prej orës 09:00-09:15 dhe prej orës 14:45-15:00

Vendet: rruga Luan Haradinaj (një pjesë), Sheshi Zahir Pajaziti (një pjesë), Policia e Kosovës -Drejtoria.

Arsyeja: Zëvendësimi i transformatorit.

7.

Nga TS 110/10(20)kV Prishtina 3 do të ndërprehet:

TS 10/04 kV Stacioni i Policis 2 (Kodi: 12000003015) prej orës 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Stacioni Policor.

Arsyeja: Zëvendësimin e transformatorit.

8.

Në NS 110/10 kV Prishtina 7 nga dalja 10 kV Fabrika e Kasetave do të ndërprehet:

NS 10/0.4 kV Fabrika e Kasetave (Kodi: 19000039085) nga ora 11:00 – 15:00.

Vendet: rr.Nekibe Kelmendi ( një pjesë) dhe rr.Richard Hollbrooke.

Arsyeja: Punime në rrjetin e tensionit të ulët.

Peja

1.

NS TS 110/35/10 kV Peja 1 do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Qyteti 1 (Kodi: 50000003) prej orës 11:00 deri në ora 13:00

Vendet: Ringovi 1,2,3, Krivogllava 1,2.

Arsyeja: Dislokimi i rrjetit në shtyllat e betonit.

Ferizaj

1.

NS TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Rashinca (Kodi: 41046001) prej orës 10:00 deri në ora 10:30

Vendet: Davidovci, Rashinca Muzeqina, Vojnovci dhe Gjergjaj.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

2.

NS TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Petrova (Kodi: 41046002) prej orës 11:00 deri në ora 11:30

Vendet: rr. Ahmet Shtimja, Petrova, Reçaku (një pjesë) dhe Mullopolci.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele.

3.

NS TS 35/10 kV Shtime do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Carraleva (Kodi: 41046004) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Pjesë e Shtimes, Qesta Reçakut, Reçaku, Belinci, Caralev,a Topilla, Llanishta, Devetaku, Grejqevci, Zborci, Pjetkreshtica, Duga dhe Karaçica.

Arsyeja: Testimi i mbrojtjes rele dhe ndërrimi i transformatorëve matës rrymor në stabilimentit 10 [kV] TS Qesta.

4.

TS TS 110/35/10 kV Lipjani do të ndërprehet:

TS 10/0.4kV TS Dardan Retkoceri Inter Group (Kodi: 41000019398) nga ora 10:30 – 15:30.

Vendet: rr.1 Maji.

Arsyeja: Ndërrimi i ormanit distributiv të trafsostacionit ekzistues blindë 1250kVA sipas pëlqimit elektro-energjetik.

Gjakova

1.

TS 110/10(20)kV Gjakova 2 do të ndërprehet:

Dalja 10kV Bistazhini (kodi: 81000005) prej ores 10:00 deri në ora 16:00

Vendet: Bistrazhin, Damjan (një pjesë), Dol, Fshaj (një pjesë), Gërqinë, Kusar, Kushavec (një pjesë), Lipovec, Marmull, Marash, Pjetërshan, Raç (një pjesë), Ramamat, Rrezinë dhe Smaq (një pjesë).

Arsyeja: Projekti “Zgjerimi dhe Përforcimi i Rrjetit 2019“, LOT 33 Gjakova.